7132 Hotel & House of Architects, Švýcarsko – Vals

Jeden hotel a čtyři vize

Hotel, ale jinak. House of Architects postavili čtyři velcí architekti: Peter Zumthor, Tadao Ando, Kengo Kuma a Thom Mayne. Vzniklo zde celkem 73 pokojů, které jsou nekompromisně zasvěceny současné architektuře a nemohou být více rozmanitější. Autentická horská vesnice daleko od ruchu, obklopená archaickou přírodou a obdařená ikonickou architekturou. Objevte diskrétní 7132 Hotel pro individualisty a epikurejce, který nastavuje nový standard pro lázeňské pobyty.

O destinaci

Švýcarsko patří mezi nejbohatší země světa a je to na něm poznat. Nachází uprostřed Evropy a jeho velkou část pokrývají Alpy. Nádherná příroda se zde prolíná s živoucími městy a poklidnými vesnicemi. Perfektní dovolená vás zde čeká, ať už vyrazíte v zimě, v létě, na lyže či na nákupy, k jezerům nebo jen na výlet do hor, na který nemusíte nutně být žádnými velkými horolezci.

7132 Hotel se nachází ve Švýcarské oblasti Vals, cca 2 hod. jízdy autem z Curychu. Transfer pro vás hotel zajistí odkudkoliv ze Švýcarska, ať už luxusním autem nebo helikoptérou. Vals je horská vesnice daleko od okolního ruchu, obklopená archaickou alpskou přírodou a obdařená ikonickou architekturou.

1032x554 7132 Hotel Entrance_Copyright_7132_Hotel-Global_Image_Creation

 

Ubytování

Hotel je rozdělen na dvě části – 7132 Hotel a 7132 House of Architects. V designu 7132 Hotelu převládají světlé barvy a přírodní materiály. Z každého pokoje je výhled na hory, které je obklopují. Nejvyšší patro tvoří 3 podkrovní apartmány navržené japonským architektem Kengem Kumou. Apartmá s kompletně prosklenými průčelími vnášejí okolí dovnitř pokoje jako obraz s úchvatným výhledem. Jeden hotel se čtyřmi vizemi, to je House of Architects. Peter Zumthor, Tadao Ando, Kengo Kuma a Thom Mayne. Každý pokoj představuje pro milovníky architektury jiný zážitek. Vybírejte podle designu, ne velikosti.

1032x554 7132 Hotel 5s Penthouse Suite2_Copyright_7132_Hotel-Julien_L._Balmer

 

Restaurace

Stejně jako v architektuře nebo umění je i kulinářské umění výrazem překračování vlastních hranic. Šéfkuchaři hotelu to dělají smyslně a rozmanitě – ať už se jedná o domácí pizzu z kamenné pece nebo kulinářskou avantgardu, 7132 znamená nejvyšší kvalitu.

Najdete tu celkem 5 restaurací a barů. Největší pýchou je restaurace Silver, která je oceněna 2 michelinskými hvězdami. V Silver se hravě propojují věci, které se na první pohled zdají být neslučitelné. Šéfkuchař Marcel Koolen a jeho tým se často vydávají do valských kopců, kde sbírají houby, bylinky a lesní plody a čerpají inspiraci ze samotné přírody. Restauraci Red vládne šéfkuchař Matthias Schmidberger a hostitel Matteo Sgarbi. Servírují zde nadčasovou klasiku a používají jen ty nejlepší suroviny na světě. Na oběd, aperitiv nebo negroni si můžete zajít do Blue Baru, kde panuje uvolněná atmosféra s malebným výhledem na hory. Pokud dostanete chuť na italské dolce vita – lasagne, nejlepší pizzu ve městě nebo vynikající víno z Toskánska, zajděte do restaurace DaPapa. Knihy o světě architektury a čerstvě namletá kávová zrna – to je 7132 Coffee Shop. Hosté zde mohou listovat knihami o designu či publikacemi o architektuře a ochutnávat domácí speciality z pekárny.

1032x554 7132 Hotel 5s 7132-hotel-scenic_retreats-vals-silver-endom_2021_02_menue0128

 

Aktivity

Legendární horké prameny byly první věcí, kterou byl Vals známý. Již více než 100 let přicházejí návštěvníci k vysoce mineralizované vodě pramene svatého Petra s přirozenou teplotou 30 °C. V roce 1996 navrhl švýcarský architekt Peter Zumthor z 60'000 desek valského kvarcitu termální lázně 7132 - místo plné krásy a vitality.

Vals s teplými termálními prameny je pravou švýcarskou horskou vesnicí. Kromě četných turistických tras a lyžařských sjezdovek nabízí neuvěřitelnou rozmanitost nedotčené přírody, tradiční i moderní architektury a kuchyně.

Největším zážitkem zde ale bude zaručeně místní wellness. Nechte se unášet vodou a objevujte všechny aspekty fascinujících struktur kolem sebe, zatímco jimi proplouváte. Termální lázně 7132 jsou pro hotelové hosty otevřeny denně od 7 do 20 hod. Ve středu, v pátek a v neděli můžete vyzkoušet také speciální noční koupele mezi 23. a 1. hod. ranní. Děti v doprovodu dospělých jsou vítány od 3 let přes den a od 13 let v noci.

Termální lázně 7132 jsou místem klidu, relaxace a soukromí, a proto zde není místo pro elektronická zařízení s fotoaparátem, jako jsou mobilní telefony nebo tablety.

1032x554 7132 Hotel 5s 7132 Therme3_Copyright_7132_Hotel-Julien_L._Balmer

 

Objevte svůj dokonalý hotel


Depositphotos_183786274_xl-2015

„Vybírejte podle designu, ne velikosti. My zajistíme vše potřebné pro vaši bezstarostnou cestu.“

Veronika Robin

Product Manager